Povestea mea

Afaceri de la Zero. Adina Petrescu a creat o gamă de blenduri de ceai, inspirată de o experienţă în India, şi vrea să intre în magazine cu o băutură îmbuteliată sub brandul Malee

Povestea mea pentru că sunt doar eu, Adina şi am o mare pasiune pentru ceaiuri. Aleg să imi spun povestea într-un mod personal, cu emoţie.

Când am descoperit ceaiul? In urmă cu 10 ani, când am gustat pentru prima dată un ceai pur, curat, cu esenţă, în fascinantele ţinuturi ale Indiei şi Tibetului , am pătruns astfel într-un tărâm al ceaiurilor de fructe, verde, negru, alb şi lista poate continua.

Acolo am invăţat ca a bea ceai este o experienţă in sine, plină de emoţie. Am stat, m-am gândit: „Oare să incerc să aduc în România experienţa ceaiului? Să împart această emotie?“ Mi-a luat 10 ani, cu suişuri si coborâşuri, într-un final mi-am făcut curaj şi am facut primul pas.

Am început Malee cu dorinţa de a schimba modalitatea cosumului de ceai, de a simţi cu adevărat emoţia dintr-o băutura cu o istorie de mii de ani, o dorinţa de a crea o alternativă sănătoasă de a ne răcori sau de a ne încălzi. Se pot consuma calde sau reci, cu fructe, blenduri exotice, blenduri pentru vitalitate şi energie, blenduri de relaxare, blenduri de emoţie.

Blendurile sunt create de către de mine, aleg fiecare ingredient in parte, cu dorința și pasiunea de a crea un ceai special, un ceai care poate crea un moment, o amintire, o legătură. În tot acest proces al creației, am în spate o echipă în Germania, cu o experiență de peste 50 de ani în acest domeniu, avand furnizori din întreaga lume. Ei sunt cei care pun ingredientele într-un întreg și dau viață fiecărui ceai în parte.

Vă invit alături de mine într-o aventură, prin care puteţi testa câtă emoţie se află defapt într-o “simplă” cană cu ceai!

Cu drag,

Testimoniale

Ai transport gratuit la comenzi de peste 120lei.

X